Culinair

Vanaf 40 personen

Vanaf € 44 p.p.

Lekker rondlopen, kletsen en genieten van lekkere hapjes, één voor één.

Wat we uitserveren:

  1. Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  2. Rundercarpaccio – Met oude kaas, pijnboompitjes, pesto en rucola.
  3. Soepje van de dag – In een drinkglaasje.
  4. Champignonkroketje – Met een dotje truffelmayo.
  5. Zalmfilet – Met een knapperig laagje van pistache en mosterd, en een handje spinazie erbij.
  6. Falafel – Lekker met fetadip en knapperige venkel.
  7. Kippendij – In een marinade en met een schepje mangosalsa.
  8. Coquille – Gegrild en samen met komkommer en wakame.
  9. Diamanthaas – Met gnochhi op z’n Romaans en een vleugje Pecorino.
  10. Lemon Cheesecake – Met lemoncurd en daarbij lemon meringue ijs.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 44.50 p.p.

Voorgerechtjes om te delen:

  • Vers gebakken brood met heerlijke dips.
  • Tomatensoepje met een vleugje pesto, geserveerd in een glaasje.
  • Vitello Tonato
  • Bruschetta met smaakvolle tomaat en basilicum.
  • Gerookte zalm & burrata met granaatappel en balsamico.
  • Carpaccio met pesto crème, krokante spekjes, pijnboompitten en rode ui.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Huisgemaakte lasagne
  • Scampi met knapperige venkel.
  • Pompoenrisotto met burrata, salie, hazelnoot en Parmezaan.
  • Bavette geserveerd met gnocchi à la romana.
  • Frisse tomaat-mozzarella salade.
  • Knapperige groene salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Tiramisu
  • Citroentaartje met een lekker laagje lemoncurd en Bastogne.
  • Straciatella ijs met rood fruit en mascarpone.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 46 p.p.

Voorgerechtjes om te delen:

  • Versgebakken brood met diverse dips.
  • Carpaccio met pesto-crème, spekjes en pijnboompitjes.
  • Brioche toast met zalmtartaar en limoenmayonaise.
  • Champignonkroketjes met truffel.
  • Coquille met wakame, zoetzure komkommer en sesam.
  • Klassieke bruschetta met tomaat.

Hoofdgerechtjes om te delen:

  • Zalm met een pistache-mosterdkorst.
  • Kippendij bereid met honing en tijm.
  • Diamanthaas geserveerd met chimmichurri.
  • Portobello gevuld met gegrilde groenten en oude kaas.
  • Traditionele gebakken aardappeltjes.
  • Knapperige frietjes.
  • American koolsalade
  • Caesar salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Authentieke tiramisu.
  • Verfrissende citroentaart met lemoncurd.
  • Bokkenpootjestaart afgetopt met advocaat.
  • Chocolade brownies.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 25.50 p.p.

Op het buffet:

  • Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  • Ambachtelijke Vleessalade
  • Diverse Rauwkosten & Salades – Fris en knapperig, met de smaak van het seizoen.
  • Mesclunsla – Een fijne mix van jonge sla-soorten.
  • Rosbief – Met rucola, spekjes en een pittige mosterdmayo.
  • Gerookte Visspecialiteiten van Wennekes – Twee gerookte vissoorten.
  • Gegrilde Venkel & Falafel – Met een smeuïge fetadip.
  • Gehaktballetjes in Rode Curry – Met een vleugje cashew en knapperige boontjes.
  • Malse Kippendijen – Met honing-tijm jus.
  • Scampi Wokschotel – Met verse groentes en zoete chili.
  • Gegrilde Groente-Aardappel Schotel
  • En natuurlijk… Friet!
Vanaf 40 personen

Vanaf € 28.50 p.p.

Op het buffet: (de dikgedrukte gerechten zijn de aanvullingen t.o.v. koud en warm buffet ‘Populair’)

  • Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  • Ambachtelijke vleessalade
  • Diverse Rauwkosten & Salades – Fris en knapperig, met de smaak van het seizoen.
  • Mesclunsla – Een fijne mix van jonge sla-soorten.
  • Plateau met gerookte en rauwe hamsoorten en olijven
  • Rosbief – Met rucola, spekjes en een pittige mosterdmayo.
  • Gerookte Visspecialiteiten van Wennekes – Twee gerookte vissoorten.
  • Gegrilde Venkel & Falafel – Met een smeuïge fetadip.
  • Gerookte zalm met citroenmayo: Fris en vol van smaak.
  • Gehaktballetjes in Rode Curry – Met een vleugje cashew en knapperige boontjes.
  • Malse Kippendijen – Met honing-tijm jus.
  • Scampi Wokschotel – Met verse groentes en zoete chili.
  • Gevulde puntpaprika – Een smaakvolle verrassing.
  • Zalm uit de oven – Met een mosterd-dille touch.
  • Langzaam gegaarde brisket – Vol van smaak en heerlijk mals.
  • Gegrilde Groente-Aardappel Schotel
  • En natuurlijk… Friet!
Vanaf 20 personen

Vanaf € 19 p.p.

Op het buffet:

  • Gepaneerde varkensschnitzels & kipschnitzels
  • Champignonroomsaus & pepersaus
  • Friet
  • Gebakken aardappelen
  • Boerenvleessalade
  • Warme groenten
  • Twee soorten rauwkost
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
Vanaf 20 personen

Vanaf € 14.75 p.p.

Op het buffet:

  • Gepaneerde varkensschnitzels
  • Champignonroomsaus & pepersaus
  • Friet
  • Boerenvleessalade
  • Twee soorten rauwkost
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Uitbreiding met warme groenten: €1,50 p.p.
  • Uitbreiding met gebakken aardappelen: €1,50 p.p.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 14 p.p.

Geniet van de lekkerste stamppotbuffetten met uw afdeling, vrienden of familie. Reserveer een ruimte bij Plok of laat het complete buffet bezorgen op locatie.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.


Wij serveren bij ieder stamppotbuffet: Gelderse rookworst, Zeeuws spek, uitgebakken spekjes, jus, verse worst, witte koolsalade,  uitjes, augurk, azijn, piccalilly en zilveruitjes. Daarnaast kunt u kiezen voor de volgende combinaties:

Vanaf 20 personen:

  • Boerenkool á € 14,00
  • Combinatie: boerenkool en rode kool schotel á € 16,50
  • Combinatie: boerenkool en hutspot & hachee á € 17,00
  • Combinatie: boerenkool, hutspot & hachee en rode kool schotel á € 18,75
Vanaf 30 personen

Vanaf € 34 p.p.

Vooraf wordt een geurig glaasje drinksoep uitgeserveerd.

Vervolgens bereidt onze barbecuemaster enkele klassiekers:

  • Vleesgerechten, bijvoorbeeld; cajun kipdij van de grill, langzaam gegaarde shortrib, picanha slow ’n sear, classic beefburger.
  • Verse vis van het seizoen van Wennekes (bijv.; scampi, zalm, roodbaars)
  • Diverse originele groente gerechten van de grill of smoker.

Daarnaast serveren wij in buffet: friet, koude sauzen, vers gebakken brood, aioli, rauwkost & verschillende moestuinsalades.

Wij werken met pure en eerlijke producten. Hierdoor weten wij zeker dat een dier een goed leven heeft gehad, dat een boer krijgt waar hij recht op heeft en dat het milieu daar waar het kan bespaard blijft.