Op het buffet: (de dikgedrukte gerechten zijn de aanvullingen t.o.v. koud en warm buffet ‘Populair’)
- Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
- Ambachtelijke vleessalade
- Diverse Rauwkosten & Salades – Fris en knapperig, met de smaak van het seizoen.
- Mesclunsla – Een fijne mix van jonge sla-soorten.
- Plateau met gerookte en rauwe hamsoorten en olijven
- Rosbief – Met rucola, spekjes en een pittige mosterdmayo.
- Gerookte Visspecialiteiten van Wennekes – Twee gerookte vissoorten.
- Gegrilde Venkel & Falafel – Met een smeuïge fetadip.
- Gerookte zalm met citroenmayo: Fris en vol van smaak.
- Gehaktballetjes in Rode Curry – Met een vleugje cashew en knapperige boontjes.
- Malse Kippendijen – Met honing-tijm jus.
- Scampi Wokschotel – Met verse groentes en zoete chili.
- Gevulde puntpaprika – Een smaakvolle verrassing.
- Zalm uit de oven – Met een mosterd-dille touch.
- Langzaam gegaarde brisket – Vol van smaak en heerlijk mals.
- Gegrilde Groente-Aardappel Schotel
- En natuurlijk… Friet!