Culinair

Vanaf 40 personen

Vanaf € 44 p.p.

Lekker rondlopen, kletsen en genieten van lekkere hapjes, één voor één.

Wat we uitserveren:

  1. Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  2. Rundercarpaccio – Met oude kaas, pijnboompitjes, pesto en rucola.
  3. Soepje van de dag – In een drinkglaasje.
  4. Champignonkroketje – Met een dotje truffelmayo.
  5. Zalmfilet – Met een knapperig laagje van pistache en mosterd, en een handje spinazie erbij.
  6. Falafel – Lekker met fetadip en knapperige venkel.
  7. Kippendij – In een marinade en met een schepje mangosalsa.
  8. Coquille – Gegrild en samen met komkommer en wakame.
  9. Diamanthaas – Met gnochhi op z’n Romaans en een vleugje Pecorino.
  10. Lemon Cheesecake – Met lemoncurd en daarbij lemon meringue ijs.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 44.50 p.p.

Voorgerechtjes om te delen:

  • Vers gebakken brood met heerlijke dips.
  • Tomatensoepje met een vleugje pesto, geserveerd in een glaasje.
  • Vitello Tonato
  • Bruschetta met smaakvolle tomaat en basilicum.
  • Gerookte zalm & burrata met granaatappel en balsamico.
  • Carpaccio met pesto crème, krokante spekjes, pijnboompitten en rode ui.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Huisgemaakte lasagne
  • Scampi met knapperige venkel.
  • Pompoenrisotto met burrata, salie, hazelnoot en Parmezaan.
  • Bavette geserveerd met gnocchi à la romana.
  • Frisse tomaat-mozzarella salade.
  • Knapperige groene salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Tiramisu
  • Citroentaartje met een lekker laagje lemoncurd en Bastogne.
  • Straciatella ijs met rood fruit en mascarpone.
Vanaf 20 personen

Vanaf € 46 p.p.

Voorgerechtjes om te delen:

  • Versgebakken brood met diverse dips.
  • Carpaccio met pesto-crème, spekjes en pijnboompitjes.
  • Brioche toast met zalmtartaar en limoenmayonaise.
  • Champignonkroketjes met truffel.
  • Coquille met wakame, zoetzure komkommer en sesam.
  • Klassieke bruschetta met tomaat.

Hoofdgerechtjes om te delen:

  • Zalm met een pistache-mosterdkorst.
  • Kippendij bereid met honing en tijm.
  • Diamanthaas geserveerd met chimmichurri.
  • Portobello gevuld met gegrilde groenten en oude kaas.
  • Traditionele gebakken aardappeltjes.
  • Knapperige frietjes.
  • American koolsalade
  • Caesar salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Authentieke tiramisu.
  • Verfrissende citroentaart met lemoncurd.
  • Bokkenpootjestaart afgetopt met advocaat.
  • Chocolade brownies.