Impressie

Impressie

Kwaliteit staat bij Plok hoog in het vaandel. De accommodatie is ingericht voor groepen van 10 tot 800 personen. Bovendien is er een sfeervol café, een fraai ingerichte serre en een gigantisch terras. Kortom: ruimte voor elk evenement en elke festiviteit.

Terras

Bij mooi weer bieden wij buiten ruime mogelijkheden. De meeste feestruimtes zijn direct aangesloten op het terras, waar u uiteraard een eigen plek heeft met uw gezelschap.

Ridderzaal

Welkom in De Ridderzaal. U voelt zich direct thuis in deze knusse, maar lichte ruimte. De imposante bar nodigt uit voor een gezellige borrel in zowel formele als informele sfeer. Ondertussen kunt u genieten van een barbecue, een buffet of luxe garnituur. Tevens is de Ridderzaal uiterst geschikt  voor een familie- of bruiloftsdiner.

Feestzalen: Dijkse Bocht & Ravenhoek

De ‘Dijkse Bocht’ en de ‘Ravenhoek’ zijn geschikt voor de ietwat grotere gezelschappen. Deze zaal is medio 2015 verbouwd. De inrichting is gezellig en industrieel. Door het verwijderen van de wand kunnen we de Dijkse Bocht bij de Ravenhoek betrekken. Hierdoor leent deze zich uitstekend voor een bruiloft met een grote dansvloer.

Café Plok

Waar het allemaal begon en waar het nooit lijkt te eindigen. Een heerlijke kroeg zoals hij moet zijn; warme kleuren, knus en toch ruim genoeg voor een gezelschap van 100 personen. Met kleine zithoekjes, een dansvloer en de grote bar is alles binnen bereik voor uw feest!

Middelpunt

De nostalgie van Plok is te vinden in het Middelpunt. Met een compacte bar, gedimde lichten en aangeklede wanden met foto’s van bekende artiesten doet deze ruimte zeer warm aan.

Historie

Benieuwd naar onze achtergrond? U leest het hieronder:

Plok Partycentrum was in het verleden een café en zaal met de naam “Stoommolen”. Het pand raakte sinds 1970 in een neerwaartse spiraal en kende talrijke eigenaren. In april 1986 werd het door Frank & Geerte Gesthuizen aangekocht. Na een rigoureuze verbouwing was in november 1986 de heropening onder de muziekcafé en zalencentrum naam “Plok”. Plok is al sinds de middelbare school de bijnaam van Frank. Hij had toen, net als de ‘Jackson Five’ een grote bos haar wat plokhaar werd genoemd.

Sinds 1986 is Plok continu in beweging geweest en groeide uit van café en zaal tot een multifunctioneel centrum met vele mogelijkheden. Elk jaar zijn er nieuwe activiteiten, aanpassingen en verbouwingen. Plok kent inmiddels een meer dan regionale bekendheid.