Trouwen

Trouwen bij Plok

Allereerst gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Wij zorgen graag voor een prachtige dag.

Van een walking dinner met live muziek, een barbecue experience tot een Italiaanse tafel, het is allemaal mogelijk. Van een ceremonie op het buitenveld tot knus in de kroeg. Ieder feest is uniek, precies uitgevoerd op de manier zoals jullie je dat hebben voorgesteld. Dus daag ons ook zeker uit voor iets nieuws! 

We nodigen jullie graag uit voor een gesprek om de mogelijkheden vrijblijvend te bespreken. Scroll naar beneden om alvast wat mogelijkheden te bekijken en contact op te nemen.

Ceremonie

Een ceremonie onder de spantent of op de vlonder bij de vijver. Witte klapstoelen, vintage stoelen of op strobalen. Het thema: boerderij, Ibiza, vintage of groen. Wij denken graag mee over de aankleding en verzorgen de ceremonie graag in jullie stijl. Wij zijn een officiële trouwlocatie voor de Gemeente Montferland (dit scheelt papierwerk & geld).

Toast & bubbels

Na het JA-woord volgen er natuurlijk taart & bubbels (koffie kan natuurlijk ook). We hebben veel mogelijkheden qua taart. Een gezellig aangeklede taarttable (snoepjes, taarten, lolly’s en veel lekkernijen), verschillende soorten cheesecakes, naked cakes,  donutwall of jullie eigen taart. We hebben veel ideeën en adviseren jullie graag over alle mogelijkheden. We zijn benieuwd naar jullie wensen.

Diner

We beschikken over een veelzijdige & kwalitatieve keuken. Onderstaand al enkele voorstellen. We realiseren ons ook dat de wensen van onze bruidsparen sterk uit een kunnen lopen. We horen graag wat jullie in gedachte hebben voor jullie grote dag. Een Italiaanse tafel met pizza’s van onze Big Green Egg of misschien toch live cooking?

Feestavond

’s Avonds gaat natuurlijk het dak eraf! Lekker dansen met een DJ of een 5-koppige band, in ieder geval met lekkere drankjes. Wij bieden speciaal samengestelde  feestarrangementen voor deze avond aan. Dit blijven uiteraard suggesties, we maken graag een arrangement op maat. Binnen de arrangementen serveren we altijd het binnenlands assortiment: wijn, bier, frisdrank en binnenlands gedistilleerde dranken. Mochten jullie ook buitenlands gedistilleerde dranken willen, dan kan dit uiteraard voor een meerprijs of op nacalculatie. Misschien nog goed om te weten dat we zeven verschillende ruimtes hebben en het buitenterrein. Zo kun je per dagdeel kijken wat de mooiste plek is. 

Hebben jullie een speciaal thema dat jullie de hele dag willen doorvoeren? Zijn jullie wijnliefhebbers en willen jullie een speciale wijnbar? Of juist een Gin Tonic bar? Candybar? Cocktailbar? De mogelijkheden zijn eindeloos. 

Een catering op locatie is natuurlijk ook mogelijk. Wij verzorgen volledige bruiloften van ceremonie tot avondfeest op locatie. Meubilair en aankleding gaan uiteraard in overleg.

Photobooth

Yes! Een photobooth wil toch iedereen op hun bruiloft? Sinds kort beschikken wij zelf over deze booth. Wat maakt onze photobooth zo leuk?

Prijs: € 325, – (gehele dag)

Afspraak maken