Culinair

Vanaf 40 personen

€ 44

/ persoon

Lekker rondlopen, kletsen en genieten van lekkere hapjes, één voor één.

Wat we uitserveren:

  1. Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  2. Rundercarpaccio – Met oude kaas, pijnboompitjes, pesto en rucola.
  3. Soepje van de dag – In een drinkglaasje.
  4. Champignonkroketje – Met een dotje truffelmayo.
  5. Zalmfilet – Met een knapperig laagje van pistache en mosterd, en een handje spinazie erbij.
  6. Falafel – Lekker met fetadip en knapperige venkel.
  7. Kippendij – In een marinade en met een schepje mangosalsa.
  8. Coquille – Gegrild en samen met komkommer en wakame.
  9. Diamanthaas – Met gnochhi op z’n Romaans en een vleugje Pecorino.
  10. Lemon Cheesecake – Met lemoncurd en daarbij lemon meringue ijs.
€ 44
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 44.50

/ persoon

Voorgerechtjes om te delen:

  • Vers gebakken brood met heerlijke dips.
  • Tomatensoepje met een vleugje pesto, geserveerd in een glaasje.
  • Vitello Tonato
  • Bruschetta met smaakvolle tomaat en basilicum.
  • Gerookte zalm & burrata met granaatappel en balsamico.
  • Carpaccio met pesto crème, krokante spekjes, pijnboompitten en rode ui.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Huisgemaakte lasagne
  • Scampi met knapperige venkel.
  • Pompoenrisotto met burrata, salie, hazelnoot en Parmezaan.
  • Bavette geserveerd met gnocchi à la romana.
  • Frisse tomaat-mozzarella salade.
  • Knapperige groene salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Tiramisu
  • Citroentaartje met een lekker laagje lemoncurd en Bastogne.
  • Straciatella ijs met rood fruit en mascarpone.
€ 44.50
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 46

/ persoon

Voorgerechtjes om te delen:

  • Versgebakken brood met diverse dips.
  • Carpaccio met pesto-crème, spekjes en pijnboompitjes.
  • Brioche toast met zalmtartaar en limoenmayonaise.
  • Champignonkroketjes met truffel.
  • Coquille met wakame, zoetzure komkommer en sesam.
  • Klassieke bruschetta met tomaat.

Hoofdgerechtjes om te delen:

  • Zalm met een pistache-mosterdkorst.
  • Kippendij bereid met honing en tijm.
  • Diamanthaas geserveerd met chimmichurri.
  • Portobello gevuld met gegrilde groenten en oude kaas.
  • Traditionele gebakken aardappeltjes.
  • Knapperige frietjes.
  • American koolsalade
  • Caesar salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Authentieke tiramisu.
  • Verfrissende citroentaart met lemoncurd.
  • Bokkenpootjestaart afgetopt met advocaat.
  • Chocolade brownies.
€ 46
/ persoon

Vanaf 30 personen

€ 34

/ persoon

Vooraf wordt een geurig glaasje drinksoep uitgeserveerd.

Vervolgens bereidt onze barbecuemaster enkele klassiekers:

  • Gegrilde rundvlees gerecht (bijv: bavette, lende, brisket)
  • Gevogelte (bijv: kalkoen, kipdij)
  • Franky Classic Burger
  • Verse vis van het seizoen van Wennekes (bijv.; scampi, zalm, zeebaars)
  • Diverse vegetarische gerechten

Daarnaast serveren wij in buffet: gebakken krieltjes, friet, koude sauzen, vers gebakken brood, aioli, rauwkost & verschillende moestuinsalades.

Wij werken met pure en eerlijke producten. Hierdoor weten wij zeker dat een dier een goed leven heeft gehad, dat een boer krijgt waar hij recht op heeft en dat het milieu daar waar het kan bespaard blijft.

€ 34
/ persoon

-

/ persoon

Live Cooking tijdens uw feest? Dat kan! Onze koks bereiden ter plaatse een heerlijk diner.

Er zijn veel mogelijkheden en daarom bespreken we graag met u hoe we er een geslaagde avond van kunnen maken!

/ persoon

-

/ persoon

op aanvraag

Voor extra grote gezelschappen is het mogelijk te kiezen voor een hippe ijscowagen met hoorntjes & heerlijk schepijs in diverse smaken – Prijs op aanvraag

/ persoon

-

€ 8.50

/ persoon

Met diverse bavaroises, mousses, dessertgebak, vers fruit, ijs & kersen

€ 8.50
/ persoon

-

€ 5.25

/ persoon

Ambachtelijk ijs met geflambeerde kersen, slagroom en vers fruit

€ 5.25
/ persoon