Culinair

Vanaf 40 personen

€ 44

/ persoon

Lekker rondlopen, kletsen en genieten van lekkere hapjes, één voor één.

Wat we uitserveren:

  1. Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  2. Rundercarpaccio – Met oude kaas, pijnboompitjes, pesto en rucola.
  3. Soepje van de dag – In een drinkglaasje.
  4. Champignonkroketje – Met een dotje truffelmayo.
  5. Zalmfilet – Met een knapperig laagje van pistache en mosterd, en een handje spinazie erbij.
  6. Falafel – Lekker met fetadip en knapperige venkel.
  7. Kippendij – In een marinade en met een schepje mangosalsa.
  8. Coquille – Gegrild en samen met komkommer en wakame.
  9. Diamanthaas – Met gnochhi op z’n Romaans en een vleugje Pecorino.
  10. Lemon Cheesecake – Met lemoncurd en daarbij lemon meringue ijs.
€ 44
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 44.50

/ persoon

Voorgerechtjes om te delen:

  • Vers gebakken brood met heerlijke dips.
  • Tomatensoepje met een vleugje pesto, geserveerd in een glaasje.
  • Vitello Tonato
  • Bruschetta met smaakvolle tomaat en basilicum.
  • Gerookte zalm & burrata met granaatappel en balsamico.
  • Carpaccio met pesto crème, krokante spekjes, pijnboompitten en rode ui.

Hoofdgerechten om te delen:

  • Huisgemaakte lasagne
  • Scampi met knapperige venkel.
  • Pompoenrisotto met burrata, salie, hazelnoot en Parmezaan.
  • Bavette geserveerd met gnocchi à la romana.
  • Frisse tomaat-mozzarella salade.
  • Knapperige groene salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Tiramisu
  • Citroentaartje met een lekker laagje lemoncurd en Bastogne.
  • Straciatella ijs met rood fruit en mascarpone.
€ 44.50
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 46

/ persoon

Voorgerechtjes om te delen:

  • Versgebakken brood met diverse dips.
  • Carpaccio met pesto-crème, spekjes en pijnboompitjes.
  • Brioche toast met zalmtartaar en limoenmayonaise.
  • Champignonkroketjes met truffel.
  • Coquille met wakame, zoetzure komkommer en sesam.
  • Klassieke bruschetta met tomaat.

Hoofdgerechtjes om te delen:

  • Zalm met een pistache-mosterdkorst.
  • Kippendij bereid met honing en tijm.
  • Diamanthaas geserveerd met chimmichurri.
  • Portobello gevuld met gegrilde groenten en oude kaas.
  • Traditionele gebakken aardappeltjes.
  • Knapperige frietjes.
  • American koolsalade
  • Caesar salade.

Nagerechtjes om te delen:

  • Authentieke tiramisu.
  • Verfrissende citroentaart met lemoncurd.
  • Bokkenpootjestaart afgetopt met advocaat.
  • Chocolade brownies.
€ 46
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 25.50

/ persoon

Op het buffet:

  • Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  • Ambachtelijke Vleessalade
  • Diverse Rauwkosten & Salades – Fris en knapperig, met de smaak van het seizoen.
  • Mesclunsla – Een fijne mix van jonge sla-soorten.
  • Rosbief – Met rucola, spekjes en een pittige mosterdmayo.
  • Gerookte Visspecialiteiten van Wennekes – Twee gerookte vissoorten.
  • Gegrilde Venkel & Falafel – Met een smeuïge fetadip.
  • Gehaktballetjes in Rode Curry – Met een vleugje cashew en knapperige boontjes.
  • Malse Kippendijen – Met honing-tijm jus.
  • Scampi Wokschotel – Met verse groentes en zoete chili.
  • Gegrilde Groente-Kriel Schotel
  • En natuurlijk… Friet!
€ 25.50
/ persoon

Vanaf 40 personen

€ 28.50

/ persoon

Op het buffet: (de dikgedrukte gerechten zijn de aanvullingen t.o.v. koud en warm buffet ‘Populair’)

  • Brood met dips – Gewoon lekker dippen en smullen.
  • Ambachtelijke vleessalade
  • Diverse Rauwkosten & Salades – Fris en knapperig, met de smaak van het seizoen.
  • Mesclunsla – Een fijne mix van jonge sla-soorten.
  • Plateau met gerookte en rauwe hamsoorten en olijven
  • Rosbief – Met rucola, spekjes en een pittige mosterdmayo.
  • Gerookte Visspecialiteiten van Wennekes – Twee gerookte vissoorten.
  • Gegrilde Venkel & Falafel – Met een smeuïge fetadip.
  • Gerookte zalm met citroenmayo: Fris en vol van smaak.
  • Gehaktballetjes in Rode Curry – Met een vleugje cashew en knapperige boontjes.
  • Malse Kippendijen – Met honing-tijm jus.
  • Scampi Wokschotel – Met verse groentes en zoete chili.
  • Gevulde puntpaprika – Een smaakvolle verrassing.
  • Zalm uit de oven – Met een mosterd-dille touch.
  • Langzaam gegaarde brisket – Vol van smaak en heerlijk mals.
  • Gegrilde Groente-Kriel Schotel
  • En natuurlijk… Friet!
€ 28.50
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 20.50

/ persoon

Op het buffet:

  • Barbecue spareribs
  • Slow Cooked Brisket
  • Gehaktbal in jus
  • Kippendij in saté
  • Mini-Schnitzels
  • Champignonroomsaus
  • Ambachtelijke vleessalade
  • Rauwkosten
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Friet
  • Gebakken aardappelen
  • Boerenbrood met kruidenboter
€ 20.50
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 19

/ persoon

Op het buffet:

  • Gepaneerde varkensschnitzels & kipschnitzels
  • Champignonroomsaus & pepersaus
  • Friet
  • Gebakken aardappelen
  • Boerenvleessalade
  • Warme groenten
  • Twee soorten rauwkost
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
€ 19
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 14.75

/ persoon

Op het buffet:

  • Gepaneerde varkensschnitzels
  • Champignonroomsaus & pepersaus
  • Friet
  • Boerenvleessalade
  • Twee soorten rauwkost
  • Appelmoes
  • Koude sauzen
  • Uitbreiding met warme groenten: €1,50 p.p.
  • Uitbreiding met gebakken aardappelen: €1,50 p.p.
€ 14.75
/ persoon

Vanaf 20 personen

€ 14

/ persoon

Geniet van de lekkerste stamppotbuffetten met uw afdeling, vrienden of familie. Reserveer een ruimte bij Plok of laat het complete buffet bezorgen op locatie.

Heeft u vragen? Stel ze gerust.


Wij serveren bij ieder stamppotbuffet: Gelderse rookworst, Zeeuws spek, uitgebakken spekjes, jus, verse worst, witte koolsalade,  uitjes, augurk, azijn, piccalilly en zilveruitjes. Daarnaast kunt u kiezen voor de volgende combinaties:

Vanaf 20 personen:

  • Boerenkool á € 14,00
  • Combinatie: boerenkool en rode kool schotel á € 16,50
  • Combinatie: boerenkool en hutspot & hachee á € 17,00
  • Combinatie: boerenkool, hutspot & hachee en rode kool schotel á € 18,75
€ 14
/ persoon